Handelsbetingelser

 

Webshop: vi leverer inden for 1-5 arbejdsdage. På webshoppen og Instagram svarer vi på forespørgsler inden for butikkens åbningstider.

Gratis ombytning og gratis fragt til GLS pakkeshop ved køb over 600,- 

GENEREL INFORMATION
Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse. Vær dog opmærksom på at dette er ikke det samme som en faktura. Du modtager efterfølgende denne faktura på mail, når din vare er plukket fra lager og dit køb er godkendt og gennemført, og det er denne der er gyldig som din kvittering.

Når vi afsender din vare, sender GLS også en mail med link til Track & Trace-funktion, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før GLS scanner pakken.
I tilfælde af uoverensstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

LEVERINGER

Leveringstid. 1-5 arbejdsdage, gratis ombytning inden for 14 dage  
Levering til din adresse:
Ved ordrer over 600,- DKK er der fri fragt og ombytning. Vores leveringspartner i DK er GLS pakkeshop. Du kan tilkøbe hjemmelevering.

Ordre under 600,- samt udsalgsvarer leveres til GLS-pakkeshop, her er vores fragt- og ekspeditionsgebyr er DKK 39,-

Ved køb uden for DK opkræves køber porto og retur.

Norge - Vi sender til Norge, portoen koster  DKK 250,- betales af kunden.
Den Norske toll ( ca. 11%) bliver opkrævet af kunden før vi trækker betalingen, og sender varen.

Udland - vi sender til andre lande så som Tyskland, Sverige, Holland. Portoen er 150,- Vi leverer ikke til Grønland.

Hvis varen har en fejl, betaler Light Green Studio naturligvis returportoen.

Det er muligt af afhente i butikken, skriv i vores kontaktformular, at du kommer og henter, du kan kontakte os her, husk at medbringe ID. Husk at du skal gennemføre ordren først, og bagefter skrive på vores kontaktformular, som du finder i bunden af siden.

Udsalg: Gratis fragt og ombytning ved køb over 600,- dog betaler du selv for retur, hvis du fortryder købet

LEVERINGSTID

Light Green Studio ønsker at tilbyde vores kunder den allerbedste kundeservice. Vores mål er derfor at ekspedere din ordrer så hurtigt som muligt. Vi leverer inden for 1-5 arbejdsdage. Du vil automatisk modtage en e-mail, når din ordre sendes.

UDSALG OG HELLIGDAGE Under disse perioder kan der forventes længere leveringstid end normalt.

Vi pakker ikke ordrer på søndage og på helligdage. Vi bestræber os på en leveringstid på 1-5 hverdage. 

Skulle der, mod forventning, opstå problemer, vil vi naturligvis kontakte dig. Husk at bestille julegaver i god tid.

KONTAKT Mail:  info.lightgreenstudio@gmail.com

GRATIS OMBYTNING PÅ NYE VARER

RETUR - SEND KUN RETUR MED GLS, ELLERS KAN VI IKKE GARANTERE AT VI KAN MODTAGE DIN PAKKE. SKRIV GERNE TIL OS FOR AT KØBE EN BILLIG RETURLABEL - ALLE OMBYTNINGER ER GRATIS.

Hvis du fortryder købet, kan du sende varen retur. Skriv til os på info.lightgreenstudio@gmail.com eller på vores kontakt side, og bed om en returlabel til forsendelse. Skriv til os hurtigst muligt, så vi kan godkende din retur.

Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. I pakken bedes du vedlægge faktura, kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 14 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 14 dage fra modtagelsen. Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen

Ombytning/returnering Kontakt os altid på info.lightgreenstudio@gmail.com før du returnerer, og fortæl os om du ønsker en ombytning eller pengene retur

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot anvende en returlabel, som vi sender til din mail på din forespørgsel og aflevere returpakke på Posthuset. Vær opmærksom på at vi KUN kan modtage pakker sendt med GLS, husk at få en kvittering på indlevering

Light Green Studio betaler returfragten, når du vælger at ombytte. Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, betaler vi også fragten. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen

SIKKERHED
Alle køb gennem lightgreenstudio.com foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Light Green Studio har derfor ikke adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Clearhause, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre. Tilmeldingsoplysninger til nyhedsmail og vil ligeledes kun blive anvendt internt. Disse oplysninger benytter vi ved ordrebehandling og direkte markedsføring af vores produkter. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort eller den PayPal konto, som også er anvendt ved købet. BETALING Vi accepterer PayPal og følgende kreditkort:  Dankort, VISA/Dankort, VISA/Electron, Eurocard, Mastercard og American Express. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.

REKLAMATIONER
Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:
Mail: info.lightgreenstudio@gmail.com

Alle mails bliver besvaret inden for 48 timer.

VIRKSOMHEDENS OPLYSNINGER
Light Green Studio ApS 
mail: info.lightgreenstudio@gmail.com
Cvr 43114034
Adresse:
Viengevej 100
8240 Risskov

LIGHT GREEN STUDIO: Ganni Anine Bing | Kenzo | Isabel Marant Etoile | Skall Studio | Underprotection | Nanushka | Allude Cashmere | Sportmax | JW Anderson | Shrimps | Lala Berlin | Custommade | Marc Jacobs