www.lightgreenstudio.com ejes og drives af “Light Green Studio”

CVR-nr. Cvr 43114034 (herefter "Light Green Studio" eller "www.lightgreenstudio.com")

Light Green Studio ApS
8240 Risskov
Cvr 43114034
Mail info.lightgreenstudio@gmail.com

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.lightgreenstudio.com til levering i Europa. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.lightgreenstudio.com.

Betaling og levering

På www.lightgreenstudio.com modtager vi betaling med:

VISA
VISA Electron
MasterCard
Maestro
JCB
American Express

 

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes. Når vi afsender din vare, sender GLS også en mail med link til Track & Trace-funktion, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før GLS scanner pakken.

I tilfælde af uoverensstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

Priserne er angivet i danske kroner og er inkl. dansk moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Evt. betalingsgebyrer afholder vi.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os. Vær dog opmærksom på, at dette er ikke det samme som en faktura. Du modtager efterfølgende denne faktura på mail, når din vare er plukket fra lager og dit køb er godkendt og gennemført, og det er denne der er gyldig som din kvittering.

Fragtpriser (Danmark)

Leveringstid. 1-5 arbejdsdage.

Levering til din adresse: Ved ordrer over 600,- DKK er der fri fragt og ombytning. Vores leveringspartner i DK er GLS pakkeshop. Du kan tilkøbe hjemmelevering.

Ordrer under 600,- samt udsalgsvarer leveres til GLS-pakkeshop, her er vores fragt- og ekspeditionsgebyr DKK 39,-

Fragtpriser udland

Ved køb uden for DK opkræves køber porto og retur.

Norge
Vi sender til Norge, portoen koster DKK 250,- betales af kunden.
Den Norske toll ( ca. 11%) bliver opkrævet af kunden før vi trækker betalingen, og sender varen.

Udland
Vi sender til andre lande så som Tyskland, Sverige og Holland. Portoen er DKK 150,- Vi leverer ikke til Grønland

Levering

Light Green Studio ønsker at tilbyde vores kunder den allerbedste kundeservice. Vores mål er derfor at ekspedere din ordrer så hurtigt som muligt. Vi leverer inden for 1-5 arbejdsdage. Du vil automatisk modtage en e-mail, når din ordre sendes, med tracking informationer, der gør dig i stand til at spore din pakke. Har du brug for hjælp til onlinebestilling, er du velkommen til at sende os en mail på info.lightgreenstudio@gmail.com. 

UDSALG OG HELLIGDAGE OG FERIER Under disse perioder kan der forventes længere leveringstid end normalt.

Vi pakker ikke ordrer på søndage og på helligdage. Vi bestræber os på en leveringstid på 1-5 hverdage.

Skulle der, mod forventning, opstå problemer, vil vi naturligvis kontakte dig. Husk at bestille julegaver i god tid.

KONTAKT Mail: info.lightgreenstudio@gmail.com

Persondatapolitik

På denne side kan du læse om vores persondatapolitik, der beskriver, hvordan Light Green Studio ("www.lightgreenstudio.com", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

For at handle hos www.lightgreenstudio.com skal du mindst oplyse følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Email-adresse
  • Telefon- / mobilnummer

Persondatapolitikken gælder både for personoplysninger, som du afgiver til os, og oplysninger, som vi indsamler via Light Green Studios hjemmeside, www.lightgreenstudio.com", ("Hjemmesiden").

Light Green Studio er dataansvarlig for dine personoplysninger. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det via kontaktinformationerne:

Light Green Studio ApS
8240 Risskov

Mail info.lightgreenstudio@gmail.com
I nedenstående finder du de personoplysninger, vi indsamler. Vi beskriver desuden formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen.

Når du besøger www.lightgreenstudio.com, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Indsamlingen har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på www.lightgreenstudio.com, ligesom vi bruger informationerne til at målrette vores markedsføring på diverse kanaler, eksempelvis Google Adwords. Det hjælper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.lightgreenstudio.com, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info.lightgreenstudio@gmail.com. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret format, der gør det muligt for dig at overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info.lightgreenstudio@gmail.com.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

Light Green Studio er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Light Green Studio ApS
Mail info.lightgreenstudio@gmail.com

Ændringer i Persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

LIGHT GREEN STUDIO

Ganni Anine Bing | Kenzo | Isabel Marant Etoile | Skall Studio | Underprotection | Nanushka | Allude Cashmere | Sportmax | JW Anderson | Shrimps | Lala Berlin | Custommade | Marc Jacobs